Metalen velgen kopen

<

Ben je opzoek naar metalen velgen? Dan kun je deze velgen kopen in de bandenspeciaalzaak. Bedrijven zoals kwik fit hebben een ruim assortiment met metalen velgen. Ben je nou opzoek naar een velg? Vraag dan even bij de winkel bij jou in de buurt, welke velgen er geschikt zijn voor jouw banden. Hier dient rekening mee gehouden te worden in verband met de grootte en vorm van de band.

Waar koop je metalen velgen?

Niet alleen bandenspeciaalzaken, maar ook garages en de officiële dealers (bijvoorbeeld een ford garage) biedt deze velgen aan. Neem indien interesse altijd contact op met de verkoper van de zaak, om te informeren naar de metalen velgen. Zo zijn er voor de meeste auto’s tal van mogelijkheden voor metalen velgen.

Online metalen velgen kopen

Ook is het mogelijk om online, metalen velgen te kopen. Op het moment dat je deze online besteld, moet je wel (auto) technisch onderlegt zijn, of een vriend/kennis/familielid hebben die de velgen voor jou op de band zetten. Met de spullen in een vakgarage is dit een stuk gemakkelijker te doen dan dat je dit zelf doet, maar het bespaart uiteraard wel kosten. Ben je toch van plan dit zelf te gaan doen? Bekijk dan even onderstaand filmpje om te zien hoe het in de vakgarage werkt, zodat je de techniek kunt zien.

De kosten van metalen velgen variëren per merk auto en per uitstraling/kwaliteit. Eigenlijk is het dus niet te zeggen wat een velg ongeveer kost. Deze variëren namelijk nogal. Op dit moment raden wij u aan hierover contact op te nemen met de verkoper.

Tip: Tweedehands velgen

Onze ervaring leert dat veel mensen metalen velgen kopen voor hun auto. Dit kan een aardige investering zijn. Gaat je oude auto dan kapot, zou het sonde zijn om de velgen weg te doen. Met als gevolg dat deze metalen velgen nog worden aangeboden op tweedehands websites als marktplaats. Hier vind je de metalen velgen meestal voor minstens de helft van de prijs. Vervolgens kun je nog onderhandelen over de prijs. Ook zijn er mensen die hier niet aan denken en dus de velgen ook naar de sloop laten gaan. Gevolg? Inderdaad, ze worden te koop aangeboden op de sloop. En ook hier gaan ze een stuk goedkoper weg dan in de winkel. Denk er aan, ook op de sloop kun je onderhandelen over de prijs

Wheelpoint.nl